LandstraCoaching

bij herstel van stress en burn-out, loopbaancoaching en persoonlijke groei

Reviews

Wat vinden klanten van LandstraCoaching?

Een jaar na mijn afstuderen wist ik niet goed of ik op mijn juiste pad zat omtrent mijn carrière. Daarom heb ik een paar maanden geleden bij Hilde aangeklopt. Door middel van gesprekken en opdrachten, heeft ze me meer inzicht gegeven in mijn interesses, kwaliteiten en persoonlijke groeipunten. In werk, maar ook daarbuiten.
Tijdens de gesprekken heerste er een veilige en fijne sfeer, waar er ruimte was voor emoties. Hilde voelde me goed aan en durfde mij te confronteren met mezelf. Gedurende het traject had ik eigen regie over met welke ontwikkelvraag ik aan de slag wilde. Ook buiten de gesprekken om kon/kan ik bij Hilde terecht.

Al met al, heb ik mijn traject bij Hilde als erg waardevol, inzichtgevend en motiverend ervaren. Ik heb veel geleerd over mezelf en zal dit meenemen binnen mijn loopbaan en daarbuiten. Hilde, enorm bedankt!! – Ilse Betten

Hilde is een super aardige vrouw met wie je al snel een band krijgt.
In haar rol als begeleider is ze heel betrokken en open waardoor je jezelf ook goed kan openstellen en ze daardoor precies kan meten wat je nodig hebt in de training. Ze geeft niet alleen advies, maar je kan ook bij haar terecht voor mentale steun en ze geeft je ontzettend goede tips waarmee je niet alleen op gebied van werk verder kan, maar ook op mentaal gebied. Heb veel aan haar gehad en ik zou het iedereen dan ook aanraden om bij haar langs te gaan als je (studie)onzekerheid hebt en mentaal even vastloopt. – Lizelot Huizing

Eind 2020 ben ik bij Hilde een traject gestart om van mijn overspannenheid af te komen. Door de kennis, kunde en aandacht van Hilde ben ik me een stuk bewuster van stress-factoren en het belang van ontspannen. De csr-methode die Hilde gebruikt in het traject waren voor mij een duidelijke manier om de werking van stress te begrijpen, en daarmee een betere relatie met stress op te bouwen. Daarnaast heb ik met Hilde veel fijne persoonlijke gesprekken gehad, waarin zij mij steeds goed begreep en op belangrijke momenten kon helpen met lastige situaties. Ik voel me weer een stukje bewuster van mezelf en mijn energievreters/gevers na dit traject! – Sanne Rijpkema

Onlangs ontwikkeladvies traject gevolgd bij Hilde. In een ongedwongen prettige sfeer heeft ze mij van adviezen voorzien welke na uitvoering een positief effect heeft gehad op mijn eigen welzijn en werkrelatie.Daarvoor wil ik haar graag bedanken – Renze Weessies

Een heel fijn loopbaanadvies/coachingtraject gehad bij Hilde! Door de prettige, eerlijke sfeer en interessante gesprekstechnieken heeft Hilde me geholpen bij het verkrijgen van inzichten over mijn loopbaan. Door de gesprekken heb ik helder gekregen wat mijn drijfveren zijn in mijn werk en waar ik écht voldoening uit haal. Ik ben vooral blij dat ik met concrete plannen en tips het traject uit ben gekomen, waardoor ik actief bezig kan blijven met mijn ontwikkeling. Bedankt Hilde!! – Marit Bouwman

Hilde heeft me doen beseffen dat eigenschappen die ik voorheen niet als talenten zag, echt mijn talenten zijn. Hierdoor heb ik meer inzicht in waar ik mij in wil ontwikkelen en wat bij mij past. Bovendien voelde ik me erg op mijn gemak en heb ik alles kunnen delen en zeggen waardoor Hilde een hele fijne coach is. Hilde zet je aan het denken en zet mij nog steeds aan het denken! – Rosa Loenen

Eind 2020 kwam ik op een punt in mijn carrière waarin ik vastliep en niet goed wist hoe ik verder moest. Ik wilde graag objectief en professioneel advies om te kijken hoe ik het beste uit mezelf zou kunnen halen.
Via het traject ‘Nederland Leert door’ ben ik in contact gekomen met LandstraCoaching in Stedum.

Hilde heeft het vermogen om je direct op je gemak te stellen. Hierdoor heb ik de gesprekken tijdens het coachingsproces als heel plezierig ervaren.
Door het stellen van de juiste vragen en goed te luisteren lukte het Hilde om inzicht te krijgen en tot de kern te komen. Al snel werd namelijk duidelijk waar mijn passie en drive liggen.

De door Hilde geregelde E-Scan heeft mij daarnaast handvaten gegeven om mij verder te kunnen ontwikkelen in de weg waarop ik nu definitief ben ingeslagen.

Ik ben superblij en dankbaar voor Hilde’s coaching en adviezen en kan haar coaching zeker aanraden!
Bedankt Hilde! – Yvonne van der West

In 2019 ben ik bij Hilde terecht gekomen, doordat ik een ontwikkeladvies voor 45+ aangeboden kreeg door mijn werkgever. Je kon zelf een coach opzoeken op de site, mijn aandacht trok naar het profiel van Hilde en paste wel bij mij. Dat bleek ook wel na onze eerste telefoongesprek. Ik heb bij haar deze coaching gedaan, omdat ik in mijn werk en privé best onzeker was. Dit heb ik door middel van coaching onder controle gekregen. Hilde heeft mij geleerd om eerst goed naar mijzelf te kijken en te luisteren. Wat gebeurt er met mij en wat gebeurt er om mij heen. En dan beoordelen en bedenken: ga ik hierop reageren en hoe ga ik reageren.

Ik heb het 45+ ontwikkeladvies als zeer waardevol en positief ervaren en vooral de blik naar mezelf. Ik kan de toekomst weer vol kracht tegemoet te gaan.

Ik heb op 2 december 2020 nog een terugkom moment gehad om nog eens terug te blikken naar wat ik geleerd heb en hoe ik het zelf aangepakt heb. Dit heeft Hilde gedaan middels kaartjes met beelden. Dit was best verrassend. Dit was ook heel leuk en waardevol, zo is eruit gekomen dat ik mijn verleden voor een groot deel met rust kan laten nu en dat ik naar de toekomst kijk.

Dank je Hilde voor deze mooie en rijke ervaring.

Assistent Budgetbeheer Volkskredietbank, 2 december 2020

Hilde heeft mij de afgelopen periode begeleid om meer inzicht te krijgen hoe ik mijn werk met zo veel mogelijk plezier kan invullen. Het oorspronkelijke coachingtraject heeft Hilde een aantal keren bij moeten stellen, omdat mijn coachingbehoefte gaandeweg veranderde. Hilde heeft dit zeer professioneel aangepakt en heeft met name tijd genomen om naar mij te luisteren. Daarnaast heeft zij met de verschillende opdrachten mij uitgedaagd zeer goed naar mijzelf en naar mijn behoeftes te kijken. Ik heb dit coachingtraject als zeer positief ervaren. Hilde is voor mij de juiste persoon op het juiste moment geweest, waardoor ik niet alleen nu maar ook in de toekomst veel profijt zal hebben van haar ondersteuning.

-Johan Weewer (johanweewer@gmail.com)
Kwaliteits- en milieumanager Frisia Harlingen
1 mei 2020

In oktober 2020 had ik geen idee hoe ik, als net afgestuurde van een research master, mijn carrière wilde voortzetten. Daarom besloot ik om mij aan te melden bij LandstraCoaching voor ontwikkeladvies op loopbaan gebied. Toen ik in december 2020 voor de eerste keer langs kon komen, had ik inmiddels al een veel beter idee van wat ik zou gaan doen en vooral wat ik wilde gaan doen. Desalniettemin besloot ik om alsnog het ontwikkeladvies traject van Hilde te doorlopen, waar ik vandaag de dag erg blij mee ben. Ondanks dat ik zelf al een idee had welke kant ik op wilde in mijn carrière, hebben de diepe, verhelderende en open gesprekken met Hilde als erg prettig en nuttig ervaren. Onder andere aan de hand van treffende vragen die Hilde stelde heb ik een beter inzicht gekregen in niet alleen wat mijn talenten en drijfveren zijn, maar ook wat mijn valkuilen zijn en met welke ontwikkelvraag ik graag aan de gang wil gaan. De open en positieve houding van Hilde zorgde ervoor dat ik mij erg op mijn gemak voelde en de gesprekken als vanzelfsprekend verliepen. Kortom, al je meer wilt leren over jezelf of hulp nodig hebt bij ontwikkeling op professioneel of persoonlijk vlak is Hilde met haar expertise zeker een aanrader. Erg waardevol!

Sophie van Zonneveld, promovendus UMCG, 25 jaar, maart 2021

Na een aantal jaren gewerkt te hebben via uitzendburo’s kwam ik toch wat “vast” te zitten. Een bekende adviseerde mij loopbaancoaching en via die persoon kwam ik bij Hilde Landstra coaching terecht. Zo gezegd, zo gedaan. Onwetend als ik was in mijn denken en doen over loopbaanmogelijkheden en richting te geven aan werk, bewustwording, vertrouwen, heeft Hilde mij zeer goed geholpen.
Dit samen met Hilde te ontwikkelen in een beperkte tijd, was door haar warme persoonlijkheid, gedrevenheid, kennis van zaken de juiste richting voor mij en een mooie, behulpzame weg van verandering en richting in mijn loopbaan.
Hierin was alle ruimte om mijzelf te kunnen zijn.
Hilde een groots dankjewel voor jouw hulp, kunde en een groot compliment voor jouw prettige manier van werken.
Dankjewel! – loopbaankandidaat NL leert door, 55 jaar leert door/ontwikkeladvies.

Op mijn LinkedIn-profiel en op google LandstraCoaching Stedum lees je nog enkele aanbevelingen!