LandstraCoaching

bij herstel van stress en burn-out, loopbaancoaching en persoonlijke groei

Reviews

Wat vinden klanten van LandstraCoaching?

In 2019 ben ik bij Hilde terecht gekomen, doordat ik een ontwikkeladvies voor 45+ aangeboden kreeg door mijn werkgever. Je kon zelf een coach opzoeken op de site, mijn aandacht trok naar het profiel van Hilde en paste wel bij mij. Dat bleek ook wel na onze eerste telefoongesprek. Ik heb bij haar deze coaching gedaan, omdat ik in mijn werk en privé best onzeker was. Dit heb ik door middel van coaching onder controle gekregen. Hilde heeft mij geleerd om eerst goed naar mijzelf te kijken en te luisteren. Wat gebeurt er met mij en wat gebeurt er om mij heen. En dan beoordelen en bedenken: ga ik hierop reageren en hoe ga ik reageren.

Ik heb het 45+ ontwikkeladvies als zeer waardevol en positief ervaren en vooral de blik naar mezelf. Ik kan de toekomst weer vol kracht tegemoet te gaan.

Ik heb op 2 december 2020 nog een terugkom moment gehad om nog eens terug te blikken naar wat ik geleerd heb en hoe ik het zelf aangepakt heb. Dit heeft Hilde gedaan middels kaartjes met beelden. Dit was best verrassend. Dit was ook heel leuk en waardevol, zo is eruit gekomen dat ik mijn verleden voor een groot deel met rust kan laten nu en dat ik naar de toekomst kijk.

Dank je Hilde voor deze mooie en rijke ervaring.

Assistent Budgetbeheer Volkskredietbank, 2 december 2020

Hilde heeft mij de afgelopen periode begeleid om meer inzicht te krijgen hoe ik mijn werk met zo veel mogelijk plezier kan invullen. Het oorspronkelijke coachingtraject heeft Hilde een aantal keren bij moeten stellen, omdat mijn coachingbehoefte gaandeweg veranderde. Hilde heeft dit zeer professioneel aangepakt en heeft met name tijd genomen om naar mij te luisteren. Daarnaast heeft zij met de verschillende opdrachten mij uitgedaagd zeer goed naar mijzelf en naar mijn behoeftes te kijken. Ik heb dit coachingtraject als zeer positief ervaren. Hilde is voor mij de juiste persoon op het juiste moment geweest, waardoor ik niet alleen nu maar ook in de toekomst veel profijt zal hebben van haar ondersteuning.

-Johan Weewer (johanweewer@gmail.com)
Kwaliteits- en milieumanager Frisia Harlingen
1 mei 2020

Op mijn LinkedIn-profiel lees je nog enkele aanbevelingen!