Assistent budgetbeheer

Ontwikkel­advies 45+

In 2019 ben ik bij Hilde terecht gekomen, doordat ik een ontwikkeladvies voor 45+ aangeboden kreeg door mijn werkgever. Je kon zelf een coach opzoeken op de site, mijn aandacht trok naar het profiel van Hilde en paste wel bij mij.

Dat bleek ook wel na ons eerste telefoongesprek. Ik heb bij haar deze coaching gedaan, omdat ik in mijn werk en privé best onzeker was. Dit heb ik door middel van coaching onder controle gekregen.

Hilde heeft mij geleerd om eerst goed naar mijzelf te kijken en te luisteren. Wat gebeurt er met mij en wat gebeurt er om mij heen. En dan beoordelen en bedenken: ga ik hierop reageren en hoe ga ik reageren.

Ik heb het 45+ ontwikkeladvies als zeer waardevol en positief ervaren en vooral de blik naar mezelf. Ik kan de toekomst weer vol kracht tegemoet te gaan.

Ik heb op 2 december 2020 nog een terugkommoment gehad om nog eens terug te blikken naar wat ik geleerd heb en hoe ik het zelf aangepakt heb. Dit heeft Hilde gedaan middels kaartjes met beelden. Dit was best verrassend. Dit was ook heel leuk en waardevol, zo is eruit gekomen dat ik mijn verleden voor een groot deel met rust kan laten nu en dat ik naar de toekomst kijk.

Dank je Hilde voor deze mooie en rijke ervaring.