CSR stress­coaching
CSR stress en burn-out coaching - Hilde Landstra

Herstellen van stress

Stressklachten kunnen je behoorlijk belemmeren in je dagelijks functioneren.

Veelvoorkomende psychische en lichamelijke stressklachten zijn: vermoeidheid, hoofdpijn, hartkloppingen, hyperventilatie, spierspanningen, een opgejaagd gevoel, moeilijk kunnen ontspannen, slechter slapen, geheugenproblemen, heftige emoties, uitgeput zijn, piekeren, sombere stemming, angst, onzekerheid, verminderde focus en concentratievermogen.

Herken jij een of meerdere van deze stressklachten bij jezelf?

Bij stress, overspannenheid en burn-out is het slim om erger te voorkomen en steun te zoeken om op een goede manier te herstellen.

CSR Stresscoaching helpt jou om weer in balans te komen. Ik bied je een helder herstelprogramma aan waarin we samen onderzoeken hoe je roofbouw op jezelf kunt stoppen, hoe je je energiereserves kunt aanvullen en hoe je kunt re-integreren.

Ik werk volgens de CSR®-methodiek. Het uitgangspunt van deze methode is eerst fysiek en dan mentaal herstellen. We werken daarom in het begin aan je lichaamsbewustzijn. ‘Uit het hoofd in je lijf ‘ is het motto dat voor de eerste periode leidend is. Wanneer je ergste stressklachten na 4 tot 6 weken verminderen, dan onderzoeken we wat jij wilt en kunt veranderen om gezond en vitaal te leven. Herstellen en veranderen kosten tijd afhankelijk van de ernst van jouw klachten, maar aandacht hiervoor is meer dan de moeite waard.

Zie ook uitgebreide informatie over stressmanagement  en de workshops voor teams.

Smile, breathe and go slowly

CSR stress en burn-out coaching - jong riet

Over burn-out