Life­coaching
lifecoaching -pauw

Persoonlijke groei & ontwikkeling

Lifecoaching is een vorm van coaching waarbij jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. De keuze voor lifecoaching heeft met verschillende behoeftes te maken. Het kan zijn dat je ongenoegen ervaart over jezelf en de relaties in je leven. En soms voel je gewoon een heel sterk verlangen om je eigen veelzijdigheid in kaart te brengen.

Misschien word je geconfronteerd met een verwarrende periode in je leven, waarin je niet goed meer weet wie je bent, wat je wilt of wat je kunt. Je bevindt je in een emotionele rollercoaster of je piekert veel. Je wilt keuzes maken die goed zijn voor jezelf, maar je durft het eigenlijk ook niet aan…

Dan is het wellicht tijd voor grondig zelfonderzoek en een frisse blik op jezelf en je leven! Geef je zelfvertrouwen een boost, leer assertief te zijn en kijk eens goed naar je triggers en emoties om er vervolgens van te leren en te groeien als mens!

Het positieve van een persoonlijke crisis is dat het doorleven van verdriet, pijn en rouw resulteert in nieuwe perspectieven.

Lifecoaching helpt je om ruimte te geven aan de worsteling die je ervaart, zelfacceptatie en zelfcompassie te ontwikkelen.  Want daar begint jouw helingsproces!

Je wordt je bewuster van de verschillende kanten van je persoonlijkheid, en je leert wat je nodig hebt om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Je ontdekt je persoonlijke talenten en weet hoe je deze wilt inzetten. Ook word je je bewust van belemmerende overtuigingen die je tegenhouden je doelen te bereiken. Al met al kan lifecoaching jouw persoonlijke groei doen toenemen en zul jij hoop, geluk en tevredenheid ervaren, omdat je keuzes maakt die goed bij je passen.

May your choices reflect your hopes, not your fears

lifecoaching-pauw detail