LandstraCoaching

bij herstel van stress en burn-out, loopbaancoaching en persoonlijke groei

Lifecoaching

Lifecoaching is een vorm van coaching waarbij jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. De aanleiding om in coaching te gaan is vaak een bepaald ongenoegen dat je ervaart over jezelf, je omgeving en in de diverse relaties die je hebt. Misschien word je geconfronteerd met een verwarrende periode in je leven, waarin je niet goed meer weet wie je bent, wat je wilt of wat je kunt. Je worstelt met je identiteit en verlangens om het anders te doen gaan gepaard met angsten. Je bevindt je soms zelfs in een emotionele rollercoaster en je piekert veel. Je wilt keuzes maken die goed zijn voor jezelf, maar je durft het eigenlijk ook niet aan. Tijd voor een grondig zelfonderzoek en een frisse blik op jezelf! Geef je zelfvertrouwen een boost, leer assertief te zijn en kijk eens goed naar je triggers en emoties! We kijken samen naar bijvoorbeeld communicatiepatronen, hoe bewust en aandachtig je leeft, welke keuzes je wilt maken. Als je last hebt van perfectionisme dan is de uitdaging vaak loslaten. Heb je er al zin in?

Het positieve van een persoonlijke crisis is dat het doorleven van verdriet, pijn en rouw resulteert in nieuwe perspectieven.

Coaching helpt je om ruimte te geven aan de problemen die je ervaart, aan de vragen die je hebt. Je wordt je bewuster van de verschillende kanten van je persoonlijkheid, en je leert wat je nodig hebt om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Je ontdekt je persoonlijke talenten en weet hoe je deze wilt inzetten. Ook word je je bewust van belemmerende overtuigingen die je tegenhouden je doelen te bereiken. Al met al kan coaching jouw persoonlijke groei doen toenemen en zul jij hoop, geluk en tevredenheid ervaren, omdat je keuzes maakt die goed bij je passen.

May your choices reflect your hopes. Not your fears. – Nelson Mandela