LandstraCoaching

bij herstel van stress en burn-out, loopbaancoaching en persoonlijke groei

Hilde Landstra

Life-, loopbaan- en stresscoach. Best een hele mond vol, vind je ook? Toch zijn dit de aandachtsgebieden waarvoor ik ben opgeleid en waarin ik werk. En met ongelofelijk veel plezier en verbazing over mijn klanten! Ze groeien vaak enorm in een coachtraject:) En het enige wat ik doe is aansluiten bij wat er is en helpen om energie en persoonlijk welbevinden in leven en werk terug te vinden en te mogen ervaren.

Openheid, rust, mildheid, intuïtie en een flinke dosis humor typeren mij als mens en coach.

In mijn vrije tijd ben ik vaak buiten in de tuin. Ik houd ook erg van wandelen. De natuur ervaar ik als kalmerend en vitaliserend. Bewegen, kijken, horen, ruiken, voelen. Zoveel diversiteit en tegelijkertijd ook eenheid, waar wij als mens deel van uitmaken, vind ik prachtig. En altijd zie ik weer iets nieuws onderweg: de variatie in licht, lucht, ruimte en kleur kent geen grenzen.

Naast mijn werk als zelfstandig coach, ben ik verbonden aan de Hanzehogeschool Groningen als docent Human Resource Management. Ik houd me bezig met studieonderdelen waarin persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal staan. Tevens vervul ik de rol van studiecoach en ben ik Hanzebreed loopbaancoach voor korte oplossingsgerichte trajecten.

Ik woon samen met mijn vriend en heb twee kinderen van 21 en 25 jaar.