Sophie van Zonneveld

Ontwikkel­advies op loopbaan­gebied

In oktober 2020 had ik geen idee hoe ik, als net afgestuurde van een research master, mijn carrière wilde voortzetten. Daarom besloot ik om mij aan te melden bij LandstraCoaching voor ontwikkeladvies op loopbaan gebied.

Toen ik in december 2020 voor de eerste keer langs kon komen, had ik inmiddels al een veel beter idee van wat ik zou gaan doen en vooral wat ik wilde gaan doen. Desalniettemin besloot ik om alsnog het ontwikkeladvies traject van Hilde te doorlopen, waar ik vandaag de dag erg blij mee ben.

Ondanks dat ik zelf al een idee had welke kant ik op wilde in mijn carrière, hebben de diepe, verhelderende en open gesprekken met Hilde als erg prettig en nuttig ervaren. Onder andere aan de hand van treffende vragen die Hilde stelde heb ik een beter inzicht gekregen in niet alleen wat mijn talenten en drijfveren zijn, maar ook wat mijn valkuilen zijn en met welke ontwikkelvraag ik graag aan de gang wil gaan.

De open en positieve houding van Hilde zorgde ervoor dat ik mij erg op mijn gemak voelde en de gesprekken als vanzelfsprekend verliepen. Kortom, al je meer wilt leren over jezelf of hulp nodig hebt bij ontwikkeling op professioneel of persoonlijk vlak is Hilde met haar expertise zeker een aanrader. Erg waardevol!